Rækkehuse er tema på borgermøde i Nybøl

11. maj 2022 Samfund

Sønderborg Kommune har som vision, at det skal være attraktivt at bo både i de større byer samt i de mindre byer i kommunen. Der skal være et varieret tilbud med byggegrunde, rækkehuse og lejligheder.

Nu kommer der en ny mulighed i Nybøl. Her er der stor interesse for at bo i mindre rækkehuse. Det viste sig på et borgermøde, der blev holdt i forbindelse med udstykningen af Borggårdsvænget. Her fortalte flere af borgerne, at de gerne vil bo i Nybøl, men det skulle være i mindre huse, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu inviterer Sønderborg Kommunes ejendomskontor til et borgermøde, hvor der ses på mulighederne for at få bygget rækkehuse på Borggårdsvænget af en privat aktør.

Mødet foregår i klubhuset på Skolevænget i Nybøl, torsdag den 19. maj klokken 16-17. På mødet vil man høre, hvilke muligheder, der er. Ejendomskontoret står også klar til at drøfte de øvrige grunde i udstykningen, som er til salg.

Alle er velkomne til mødet, og der er ingen tilmelding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...