Rasmus Tantholdt fra TV2 gæster Sønderborg Teater

21. juni 2022 Samfund
Pressefoto: Rasmus Tantholdt holder foredrag i Sønderborg
Pressefoto: Rasmus Tantholdt holder foredrag i Sønderborg

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområde og han var den eneste skandinaviske journalist der rapporterede fra Kiev i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine.

Den 23. august klokken 19 er der mulighed for at høre et foredrag med Rasmus Tantholdt, når han går på scenen i Sønderborg Teater – og foredraget kan – på grund af krigen i Ukraine – ikke blive mere aktuelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Tantholdt fortæller om livet bag kameraet, om de etiske og moralske dilemmaer han tit står overfor, om de alvorlige historier, men også de mange pudsige episoder. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med er inspirerende og oplysende og altid brand aktuelt. Formidlet med stor hjertevarme, empati og med plads til humor, til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Rasmus Tantholdt har dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår efter han blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent: Han fik et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-Prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine.

Du kan læse mere om foredraget og bestille billetter her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...