RealMæglerne er bedst bedømte ‘Ejendomsmægler’ på Trustpilot med fem stjerner

19. april 2021 Erhverv

Boligmarkedet er virkelig inde i et positivt flow. Sælgere er glade, fordi de sælger i rekordfart, og oftest til prisen og uden for megen forhandling, og købere er lykkelige, fordi der er rift om boligerne, og de endelig fik fingrene i drømmeboligen i et eftertragtet marked, og nu kan begynde et nyt og spændende kapital i deres tilværelse i en god og sikker investering, fortæller Dorthe Seeberg fra RealMæglerne Seeberg hun og uddyber:

”Den positive stemning mærker vi hver eneste dag når vi er i dialog med køberne og sælgerne, men også på bedømmelserne på anmeldelsessites som Trustpilot”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”RealMæglerne er eksempelvis nu den bedst bedømte ejendomsmægler blandt alle de store ejendomsmæglerkæder i Danmark med fem ud af fem mulige stjerner på TrustPilot, hvilket vi naturligvis ser som en effekt af den positive stemningsbølge, der lige nu skyller ind over Danmark og boligejerne, og som derfor også rammer os”, fortæller Dorthe Seeberg i en pressemeddelelse.

Flere end 600 kunder har efterhånden bedømt RealMæglerne, og ud af dem giver mere end otte ud af ti maksimumkarakter, så scoren er 4,8.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vild påske – salgstider styrtdykker

En vild påske er netop overstået, hvilket fik salgstallene og salgsaktiviteterne for marts til at slå alle rekorder.

Ifølge salgsstatistikkerne fra Boligsiden er salgstiderne nu helt i bund.

Sammenlignet med marts 2020 var den gennemsnitlige salgstid for villaer og rækkehuse 12 procent lavere i marts 2021, og for henholdsvis fritidsboliger og ejerlejligheder var det 39 og 27 procent. Med andre ord var den gennemsnitlige salgstid for en villa i marts 2021 nede på 142 dage, hvilket er det laveste niveau i mange år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Dorthe Seeberg er salget i marts steget med svimlende 98,85 procent i marts 2021 i forhold til marts 2020, bare for hendes butik  her i Sønderborg, så der er løbet og løbes fortsat rigtig stærkt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...