Realmæglerne Seeberg er vokset betydeligt gennem 10 år

3. september 2020 Erhverv
Holdet i Realmæglerne Seeberg. Pressefoto
Holdet i Realmæglerne Seeberg. Pressefoto

I september 2010 åbnede Dorthe Seeberg sin Realmæglerne-butik på Rådhustorvet og det gjorde, at der var en del, som rystede på hovedet, fordi der stadig var finanskrise.

“Men jeg mente, at der – krise eller ej – stadig var mennesker, som skulle flytte efter jobs og derfor skulle der også købes og sælges boliger”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNYT. I starten hjalp ægtemanden, Jesper Seeberg, lidt til – og det blev hurtigt til en fast ansættelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har det fint med at arbejde for min hustru. Hun bestemmer i arbejdstiden, så det ligesom derhjemme”, siger han. Og parret har gjort det glimrende. Det allerførste hus fik de solgt – uden afslag – på bare 14 dage. Siden september 2010 har de været en del af godt 1.520 bolighandler.

Forretningen er altså vokset og der er i dag fem fuldtidsansatte og to på deltid.

Kom hjem igen

Dorthe Seeberg er vokset op i Sønderborg – og efter 16 år udenfor kommunegrænsen vendte hun tilbage.

“Sønderborg har umådeligt meget at byde på”, siger hun og fortæller så om sine medarbejdere:

“Når vi ansætter, så skal de faglige kvalifikationer være i orden og vi er også meget opmærksomme på de personlige kvalifikationer og værdier hos den enkelte. Vi er her for vores kunder, så de gode gamle dyder som imødekommenhed, smil og en venlig tone er også afgørende”.

Vinder sparer op til 75.000 kroner

Lige nu er Realmæglerne Seeberg ude med en komkurrence, der hedder ‘Solgt og gratis’. Start med en gratis og uforpligtende salgsvurdering – og få byens bedste tilbud på dit boligsalg og sætter du din bolig til salg er du måske ovenikøbet den heldige vinder lodtrækningen om et gratis salær.

“Deltagerne er dem, som sætter deres bolig til salg inden nytår “, siger Jesper Seeberg.

Du kan læse meget mere om Dorthe Seebergs Realmæglerne på hjemmesiden.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk