Realmæglerne Seeberg har succes med deres strategi

15. januar 2014 Erhverv

Der er en del mennesker, der snakker om, det er svært at sælge boliger i Sønderborg og det undrer hos Realmæglerne på Rådhustorvet.

Dorte Seeberg har solgt flest boliger de seneste 12 måneder og desuden gives mindst i afslag på priserne.

Dorte Seeberg har solgt flest boliger de seneste 12 måneder og desuden gives mindst i afslag på priserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Vi har i snit brugt 166 dage på at finde en køber til en bolig gennem det seneste år. Tallet kan sammenlignes tallet 133, som var den gennemsnitlige liggetid, lige inden finanskrisen kom bragende ind i Sønderborg, siger Dorte Seeberg fra Realmæglerne. Den succesfulde ejendomsmægler åbnede i 2010 i Sønderborg. Altså midt i krisen og uden bankerne eller andre til at henvise kunder.

– Jeg tror, at hvert eneste salg handler om, hvad vi gør. Ser vi opgaven som en sag eller skaber vi relationer til sælgeren?

Artiklen fortsætter under annoncen

– Er vi proaktive og viser vi boligen til købere, der vil have en, der minder om den?

– Har vi sat den rigtige pris fra starten af, siger Dorte Seeberg

Kom flot fra start

Mens flere sønderborgensere i 2010 gik og snakkede om, hvad vi skulle med endnu en ejendomsmægler i krisetid, så viste Dorte Seeberg det for alle sammen. Nemlig at hun skulle sælge boliger.

– Efter 14 dage var det første hus solgt og siden er salget gået glimrende. Ikke af sig selv, men ved at vi har en strategi, som vi følger, siger Dorte Seeberg til Sønderborg Nyt. Til forskel fra de andre ejendomsmæglere, så har Realmæglerne Seeberg aldrig prøvet at arbejde i det, som kaldes de gode tider.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er blandt dem, der gennem det seneste år har solgt flest boliger i Sønderborg og vi har givet mindst i afslag på priserne, siger hun.

Firmaet er vokset

I 2010 åbnede Realmæglerne Seeberg på Rådhustorvet i Sønderborg. Fra starten hjalp Dorte Seebergs ægtefælle, så forretningen kunne komme godt fra start. Efter en tid blev han fastansat.

– Nu er vi fem mand og har desuden en til at køre med skilte for os, siger Dorte Seeberg. Hun har vist, det er muligt at få en nystartet virksomhed til at vokse i krisetid. Opskriften har været at holde fokus på hver eneste salgsopgave og på ingen måde gå ud med budskaber, der gør både sælgere og købere usikre.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er altid mennesker, der skal flytte på grund af job, familieforøgelse eller skilsmisser, så der vil altid være nogle, der har brug for at købe og sælge bolig, siger Dorte Seeberg.

Læs kundernes mening om Realmæglerne Seeberg i den blå spalte: http://www.realmaeglerne.dk/find-maegler/436/det-siger-vores-kunder.aspx

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...