Realmæglernes hjemmeside er i luften igen

13. februar 2022 Erhverv

RealMæglernes hjemmeside er nu i luften igen efter, at et hacker-angreb hos RealMæglernes it-leverandør betød, at flere hjemmesider fredag den 4. februar af sikkerhedsmæssige årsager blev lukket ned. Men nu kan boligkøberne igen gå på boligjagt på RealMæglernes hjemmeside og kundernes data er ikke kompromitteret i forbindelse med hacker-angrebet:

”Med dygtig hjælp fra eksperter er alt nu reetableret, og der er ikke sket nogen skade i forhold til vores kunder. Alt er sikret bag lås og slå. Når andre var i luften tidligere end RealMæglerne, skyldes det bl.a., at vores set up hos it-leverandøren er større, og derfor var der mere data, der skulle testes og sikres”, forklarer Preben Merrild Angelo, adm. direktør hos RealMæglerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Realmæglerne Seeberg i Sønderborg er der selvfølgelig glæde over, at hjemmesiden igen er i luften.

”Men mens den var lukket, kunne kunderne se vores boliger på boligsiden – og i stedet for at sidde ved computeren og se billeder, så fik de en fremvisning”, siger Dorthe Seeberg fra Realmæglerne i Sønderborg.

Hun fortæller videre, at både hun og hendes medarbejdere oplevede, at de faktisk kunne sælge bol.iger uden hjemmesiden.

”Og det var helt dejligt at opleve, at vi også fungerer uden at have en hjemmeside”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...