Reception hos massør og fodterapeut

Pressefoto
Pressefoto
17. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I morgen, lørdag, fra klokken 10 til 13 holder Nickys Massage og Klinik Raske Fødder, Statsautoriseret fodterapeut, reception i Havnbjerg Center og byder på lidt at drikke og en pølse, skriver de to terapeuter i en pressemeddelelse.

Nicky åbner for nye træningslokaler, som skal bruges til forskellige træningsforløb. Han er manuelterapeut og laver massage der hjælper på muskelstivhed, smerter, og eksempelvis når et led er låst og han giver øvelser til selvhjælp mm.

Lissy åbner en fodterapiklinik, hvor hun vil udbyde alle de specialer som hører med til behandling af: Diabetes, nedgroede negle, ligtorne, arvæv efter stråler, svær led- og psoriasisgigt, lave indlæg til aflastninger og sommerfødder samt almindelig fodbehandling.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...