Red Barnet siger tak til Lions Broager-Gråsten

6. marts 2020 Broager

Fredag formiddag sad formand Bente Lauritzen og Else Andersen fra Red Barnet i Frivillighedens Hus med kaffe og kage til Kaj Hattens og et af de andre medlemmer fra Lions Club Broager-Gråsten.

“Vi vil rigtigt gerne takke for jeres støtte og den var rigtig dejlig. Vores aktiviteter kan jo kun finde sted, hvis vi får penge til dem”, siger Bente Lauritzen til de to Lions-medlemmer.

Lions Club Broager-Gråsten samles med mellemrum på Den Gamle Kro i Gråsten – og hvert medlem betaler et årligt kontingent. Kontingentet gør, at Lions Clubben kan sende alle de støttekroner, som de modtager, videre til steder, hvor de gavner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi tjener selv penge på Oldtimer-løbet og forresten skal I fremover skrive i Jeres ansøgninger, hvordan Jeres arbejde også gavner i Broager og Gråsten. Det gør det lettere for os at hjælpe Jer”, siger Kaj Hattens og runder af med at fortælle, at Lions-clubben årligt deler omkring 200.000 kroner ud.

Else Andersen fra Red Barnet fortalte derefter, at Red Barnet i Sønderborg har en familieklub, der fortrinsvis bruges af danske familier.

“Og så har vi også en familieklub for flygtninge og dér er der 10-12 familier fra fortrinsvis Syrien. Vi hjælper dem med at få fodfæste”, siger Else Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi har startet en ungegruppe for børn og unge over tolv år. Der kan de komme uden at have forældrene med”, siger Bente Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. maj 2022 112, Sønderborg

Ild i bålsted og så havde en haveejer været i gang med ukrudtsbrænderen

21. maj 2022 112

Lørdag aften omkring klokken 20:30 rykkede Brand og Redning til Humlehøjvej i Sønderborg. “Der var nogle som havde tændt et bål i en bålhytte, men ilden bredte sig og fik fat i noget træværk, der er omkring selve bålstedet”, siger indsatsleder Jens-Erik Rasmussen til SønderborgNYT. Lørdag middag var Rinkenæs og Gråsten på Sejrsvej i Rinkenæs, […]

Læs mere...