Regeringen vil sænke skatten til efteråret

28. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Regeringen vil fremlægge en Jobreform fase to, som letter skatten på arbejde. Både i toppen og i bunden, siger Lars Løkke Rasmussen. Fase et var kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen.

Lars Løkke Rasmussen og Venstre gik til valg på at sænke skatten for de laveste indkomster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Liberal Alliance har til gengæld kæmpet så hårdt for at få lempet topskatten, at man i flere måneder truede med valg. Det ufravigelige krav var en lempelse af topskatten på fem procent for alle topskatteydere.

Det krav har Liberal Alliance opgivet for at komme med i regering. Nu er målet alene at hæve grænsen for, hvornår man skal begynde at betale topskat.

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, siger lørdag til TV2 Nyhederne, at han er tilfreds med, at regeringen også har fokus på de laveste indkomster.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...