Regeringen vil sænke skatten til efteråret

Arkivfoto
Arkivfoto
28. januar 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Regeringen vil fremlægge en Jobreform fase to, som letter skatten på arbejde. Både i toppen og i bunden, siger Lars Løkke Rasmussen. Fase et var kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen.

Lars Løkke Rasmussen og Venstre gik til valg på at sænke skatten for de laveste indkomster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Liberal Alliance har til gengæld kæmpet så hårdt for at få lempet topskatten, at man i flere måneder truede med valg. Det ufravigelige krav var en lempelse af topskatten på fem procent for alle topskatteydere.

Det krav har Liberal Alliance opgivet for at komme med i regering. Nu er målet alene at hæve grænsen for, hvornår man skal begynde at betale topskat.

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, siger lørdag til TV2 Nyhederne, at han er tilfreds med, at regeringen også har fokus på de laveste indkomster.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...