Region Syddanmark bliver smartere til indkøb

24. marts 2015 Erhverv

Region Syddanmark satte i 2014 et mål om at spare 20 millioner kroner på smartere indkøb. Ved udgangen af året var den faktiske besparelse på 42 millioner kroner. I årene frem mod 2020 er det regionens mål at finde besparelser på mindst 45 millioner kroner på indkøbsområdet.

Hvert år, vel at mærke.

Saldoen på kassebonerne er blevet lavere.

Saldoen på kassebonerne er blevet lavere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med ambitiøse mål for besparelser på indkøb er Region Syddanmark samtidig med til at vise vejen til at opnå det nationale mål om, at de fem regioner samlet set skal spare én milliard kroner på indkøbsområdet frem mod 2020.

For 2015 ser det allerede lovende ud i Region Syddanmark. Indtil videre er der i år sparet 44 millioner kroner på indkøbsaftaler på blandt andet pacemakere, blodposer, madrasser og instrumenter til operationsbrug.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...