Region og kommuner spørger ind til 66.000 syddanskeres sundhed

5. februar 2021 REGIONALT

Har du ofte ondt i ryggen?

Ryger du?

Føler du dig tit stresset eller ensom?

Det er nogle af de spørgsmål, 66.000 tilfældigt udvalgte syddanskere bliver stillet, når de i disse dage modtager et spørgeskema i deres digitale postkasse eller per brev, hvis de ikke har en digital postkasse.

Region Syddanmark og de 22 syddanske kommuner gennemfører nu for fjerde gang siden 2010 den store landsdækkende spørgeskemaundersøgelse ‘Hvordan har du det?’ i samarbejde med de øvrige fire regioner, Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen er den største af sin art i Danmark, og den giver et unikt billede af, hvordan danskernes sundhed og trivsel har udviklet sig gennem årene, og hvor i landet der er særlige udfordringer netop nu, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Resultaterne af undersøgelsen bliver brugt til at forbedre forebyggelse af sygdomme og styrke danskernes sundhed og trivsel – på nationalt plan, men også lokalt i regionerne og kommunerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...