Region Syddanmark: Dyrt at lære udenlandske læger dansk

28. september 2015 Erhverv

Udenlandske læger som svar på lægemanglen i det syddanske område er en dyr løsning, fordi de først skal lære dansk.sygehus

Og derfor vil Region Syddanmark nu satse endnu mere på at tiltrække danske lægestuderende, fremgår det af en rekrutteringsplan for de næste tre år, der netop er blevet vedtaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er nemlig vigtigt at fange medicinerne, inden de stikker hovedet i en anden retning”, siger Frank Ingemann Jensen, der er afdelingschef i praksisafdelingen i Region Syddanmark.

“Hvis man som praktiserende læge skal vælge at slå sig ned i Region Syddanmark, så er det jo vigtigt, at lægerne på et tidligt tidspunkt lærer Region Syddanmark at kende”, siger Frank Ingemann Jensen til P4 Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...