Region Syddanmark: Dyrt at lære udenlandske læger dansk

28. september 2015 Erhverv

Udenlandske læger som svar på lægemanglen i det syddanske område er en dyr løsning, fordi de først skal lære dansk.sygehus

Og derfor vil Region Syddanmark nu satse endnu mere på at tiltrække danske lægestuderende, fremgår det af en rekrutteringsplan for de næste tre år, der netop er blevet vedtaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er nemlig vigtigt at fange medicinerne, inden de stikker hovedet i en anden retning”, siger Frank Ingemann Jensen, der er afdelingschef i praksisafdelingen i Region Syddanmark.

“Hvis man som praktiserende læge skal vælge at slå sig ned i Region Syddanmark, så er det jo vigtigt, at lægerne på et tidligt tidspunkt lærer Region Syddanmark at kende”, siger Frank Ingemann Jensen til P4 Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...