Region Syddanmark er klar til at drive ambulancevirksomhed

26. juli 2016 Politik

Hvis BIOS går konkurs, vil Region Syddanmark gå i forhandling med konkursboets kurator om at overtage og videreføre ambulancetjenesten. Beslutningen om en eventuel hjemtagelse vil ikke påvirke samarbejdet med regionens anden ambulanceoperatør, Responce, der fortsat står for ambulancetjenesten i dele af regionen, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Regionsrådet har på et ekstraordinært regionsrådsmøde tirsdag vedtaget, at regionen, hvis skifteretten erklærer BIOS konkurs, skal arbejde på at overtage driften på Fyn, Sydvestjylland og i Sønderjylland permanent.

Beslutningen blev vedtaget med 30 stemmer for – Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Det Radikale Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye Borgerlige og Liberal Alliance stemte imod og SF undlod at stemme.

Læs hele pressemeddelelsen HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...