Region Syddanmark får en EU-pris for indsatser med sund og aktiv aldring

7. december 2016 REGIONALT

Der bliver flere og flere ældre i Danmark. Og vi lever længere. Det er en udfordring for sundhedsvæsenet, og Region Syddanmark har gennem flere år forsket i aldring, altså det at blive ældre, og betydningen af at leve et sundt og aktivt liv.

Det er også et område Europakommissionen har fokus på, og derfor tildeles Region Syddanmark onsdag den højeste europæiske udmærkelse inden for sund og aktiv aldring: Europakommissionens udnævnelse til 4-stjernet referencested.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en meget fornem hæder Region Syddanmark bliver tildelt, og den betyder, at Region Syddanmark opnår nogle unikke muligheder for at samarbejde og udveksle viden med andre EU-regioner inden for sund og aktiv aldring. Jeg kan konstatere, at vores politiske målsætning på området er opfyldt, vi vil være blandt Europas bedste på det her område, og jeg glæder mig over, at Region Syddanmark med en målrettet indsats og dedikerede medarbejdere er lykkedes med at gå hele vejen”, siger Karsten Uno Petersen, formand for Innovationsudvalget i Region Syddanmark.

Region Syddanmark tilhører sammen med syv andre europæiske regioner den europæiske elite inden for sund og aktiv aldring.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...