Region Syddanmark: For mange unødvendige opkald til Lægevagten

6. juni 2017 REGIONALT

Receptfornyelser på p-piller, hovedpinepiller eller hæmoridecreme. Eller måske bare en fodsvamp, der driller lidt.

Lægevagten i Region Syddanmark oplever, at få mange opkald, der godt kan vente, til egen læge har åbent igen. I værste tilfælde spærrer disse opkald for akutte henvendelser og skaber længere ventetid i telefonen.

Derfor sætter Region Syddanmark nu gang i en kampagne, der skal få borgerne i regionen til i højere grad at bruge deres egen læge i stedet for at ringe til lægevagten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Holm-Thomsen, vagtchef ved lægevagten i Region Syddanmark, siger i en pressemeddelelse:

“En del mennesker ringer til lægevagten for at få fornyet recepter, og det tager tid og ressourcer fra personer, som har akutte helbredsproblemer. Vi oplever også, at folk i en vis udstrækning ringer med ting, som ikke er akutte. Det kunne for eksempel være et udslet, de har haft i flere dage, eller ondt i ryggen gennem en uge”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Nu er der sat navne på Norlys’ repræsentantskabsmedlemmer

8. februar 2023 Erhverv

Efter godt tre ugers valgkamp er der nu sat navne på de 671 lokale andelshavere, som de næste fire år udgør den øverste myndighed i energi- og telekoncernen Norlys. Repræsentantskabsmedlemmerne er valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere, og hele 189 af de nyvalgte er andelshavere, som træder ind i Norlys’ repræsentantskab for første gang. […]

Læs mere...