Region Syddanmark: Jørn Lehmann fortsætter som udvalgsformand

24. januar 2018 Politik

På onsdagens møde i Miljøudvalget konstituerede de syv medlemmer sig med socialdemokratiske Jørn Lehmann Petersen som formand. Bortset fra formanden er alle andre medlemmer af Miljøudvalget nye ansigter.

Jørn Lehmann Petersen er dermed klar til sin anden periode i formandsstolen. Udvalget har ganske vist skiftet navn fra Udvalget for miljø, jordforurening og råstoffer til det mere mundrette Miljøudvalget, men indholdet og opgaverne er de samme.

Om de vigtigste opgaver i de kommende fire år siger Jørn Lehmann Petersen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er ét af de udvalg, der kommer tættest på borgerne, fordi vi er med til at prioritere, hvor der skal graves efter sten og grus til for eksempel at bygge sygehuse og veje. Jeg lægger derfor stor vægt på kontakten til borgerne. Vi skal ikke sidde bag et skrivebord i Vejle og træffe beslutninger uden at have været ude i virkeligheden hos de borgere, vores beslutninger rammer, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Samtidig er vi med til at sikre noget så vigtigt som rent drikkevand i hanerne – ikke bare til her og nu, men for fremtidige generationer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...