Region Syddanmark melder læk til politiet 

24. juni 2015 112

Onsdag den 17. juni 2015 omtalte TV2 Fyn og TV Syd et fortroligt brev om status i ambulancesagen, som regionsrådsmedlemmerne og en snæver kreds af medarbejdere havde fået tilsendt. Brevet indeholder oplysninger, som regionen har vurderet burde holdes fortroligt, da offentlighedens kendskab til indholdet ville kunne skade regionens samarbejdspartner i bestræbelserne på at indgå for eksempel ansættelsesaftaler og lejeaftaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et lukket punkt på regionsrådsmødet i går besluttede et enigt regionsråd at indgive en anmeldelse med henblik på, at politiet foretager en efterforskning af sagen, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

“Når vi indgår kontrakter med private samarbejdspartnere, er der forhold, vi hverken må eller kan tale om i det åbne rum. Derfor er det en alvorlig sag, når ting som vi har understreget er fortrolige, alligevel kommer ud. Derfor vil vi nu bede politiet om at undersøge, hvordan disse fortrolige oplysninger er kommet ud”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark vil kontakte politiet i sagen én af de kommende dage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...