Region Syddanmark opfordrer BIOS til at gå konkurs

25. juli 2016 Erhverv

BIOS er ikke i stand til at betale de fejludbetalte 31 millioner kroner tilbage til regionen. Selskabet kan derfor ikke fortsætte driften, hvis der ikke bliver lavet en afdragsplan over 1 år.

På et møde fredag den 22 juli afviste regionen den tilbagebetalingsplan, da en afdragsordning vil være ulovlig statsstøtte.

I en pressemeddelelse skriver regionen:

“Regionen opfordrede BIOS til at gå konkurs på mandag, alternativt vil regionen begære selskabet konkurs. En task force i regionen har i den seneste tid arbejdet minutiøst med at forberede denne situation og sikre ambulancedriften i den situation”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pressemeddelselsen står videre, at syddanskerne ikke skal være bekymrede for at mærke noget til ændringerne. For når konkursdekretet er afsagt, vil regionen straks bede konkursboets kurator om at videreføre driften, så ambulancerne kan køre, og redderne og de øvrige medarbejdere fortsat kan varetage deres job.

“Jeg er ked af den turbulente situation, som konkursen vil bringe BIOS’ medarbejdere i. Men de skal vide, at vi har taget alle forholdsregler, juridisk og praktisk, så de trygt kan gå på arbejde, også når BIOS er gået konkurs”, siger Stephanie Lose, regionsrådsformand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele pressemeddelelsen fra regionen kan læses HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...