Region Syddanmark på jagt efter pejlemærker

20. juni 2016 Politik

Onsdag samler regionsrådet godt 160 mennesker fra patientforeninger, kommuner, erhvervsliv og regionen selv for at diskutere, hvad der skal kendetegne Region Syddanmark i fremtiden.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Borgernær.

Handlingsorienteret.

Fokus på styrker.

Sådan lyder blot tre af de stikord, der skal sætte gang i regionens konference om fremtidens pejlemærker for drift og udvikling af Region Syddanmarks virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konferencen tager sit afsæt i drøftelser, der hen over foråret har fundet sted i politiske udvalg, brugerråd og medarbejderudvalg i regionen, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Der skal trækkes i samme retning

Om formålet med et nyt sæt pejlemærker for Region Syddanmark siger regionsrådsformand Stephanie Lose, der er vært ved konferencen:

Stephanie Lose.

Stephanie Lose.

“For nogle kan det her med pejlemærker godt virke fjernt og uhåndgribeligt, men faktisk skal de hjælpe til at skabe sammenhæng i de ting, vi gør for at skabe værdi for vores borgere. Region Syddanmark er en stor organisation, så der ligger en vigtig opgave i at sikre, at der trækkes i samme retning hele vejen rundt.  Region Syddanmark har ansvar for at skabe bedre sundhed og flere arbejdspladser for borgere i hele regionen. Det er store dagsordener – og derfor skal vi have et langsigtet perspektiv på de ting, vi sætter i værk. Samtidig skal vi løbende kunne handle og tilpasse os”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk