Region Syddanmark skal tage utilfredse Responce-reddere alvorlig

15. januar 2016 Erhverv

Der skal tages højde for de udkørte ambulancereddere. Det er meldingen fra Region Syddanmark efter redderne fra ambulancefirmaet Responce har sagt, de mister arbejdsglæden, når de skal blive ved med at dække hullerne i ambulanceselskabet Bios’ vagtplan.images

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har været et møde mellem Responce og Region Syddanmark. Her blev det besluttet, at regionen skal lægge sig i selen for at imødekomme de frustrerede reddere.

“Vi skal tage hensyn for reddernes bekymringer i kombination med, at vi bruger deres beredskaber”, siger Mads Haugaard, konstitueret sundhedsdirektør i Region Syddanmark.

Allerede sidste år gjorde Responce regionen opmærksom på, at redderne var stærkt utilfredse med at blive sendt til Fyn eller Sydjylland for at lukke hullerne i Bios’ vagtplan.

Region Syddanmark har ikke en tidshorisont for, hvor lang tid Responce-redderne skal hjælpe Bios.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Nordborg, Frivillige

Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Nordborg

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år. Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan […]

Læs mere...