Region Syddanmarks internetpsykiatri bredes ud til hele landet

15. marts 2018 REGIONALT

Det er nu muligt at få behandling af angst og depression foran computeren i eget hjem via Internetpsykiatrien. Tilbuddet har kørt i Region Syddanmark siden 2015, men udbredes nu til hele landet.

Internetpsykiatrien er et behandlingstilbud, der tilbyder behandling af panikangst, socialfobi, enkeltfobier og let til moderat depression.

Behandlingen foregår over nettet og kan derfor gennemføres i ens eget hjem – og nu kan borgere i hele landet benytte sig af tilbuddet.

Bygger på gode erfaringer

Behandlingsformen er udviklet i Region Syddanmark, der har drevet Internetpsykiatrien siden 2015.

Regionsrådsformand i Region Syddanmark, Stephanie Lose, siger i en pressemeddelelse, at tilbuddet har vist gode resultater:

“Vi har haft gode erfaringer og der er generelt høj tilfredshed blandt patienterne, og undersøgelser viser, at patienter med angstlidelser eller let og moderat depression oplever god effekt af internetbaseret behandling”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...