Region: Thyge Nielsen er stadig tryg ved Bios

24. august 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Thyge Nielsen sagde på mandagens møde i regionsrådet, at BIOS får en hård start. Men han er ifølge TV SYD overbevist om, at både overenskomt og arbejdsmiljø bliver overholdt.

“Overenskomsten siger 7½ vagt pr. måned, men BIOS-redderne får 10½ vagt pr. måned i september. Det kan de vist godt klare”, sagde Thyge Nielsen fra Venstre.bios3

Artiklen fortsætter under annoncen

Han afviste også, at brugen af tyske reddere er et problem.

“BIOS har vist, at de tyske reddere kan lære dansk på fire, otte eller 12 uger. Men hvis vi skal uddanne danske reddere tager det 3½ år. Så det er da vist en god ide”.

På mødet kritiserede Thyge Nielsen Karsten Hønge for at modarbejde Bios fra blot fire dage efter SF havde stemt for aftalen med netop Bios.

Karsten Hønge fra SF forlader nu regionsrådet. Ikke på grund af kritik, men fordi han er valgt til Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag kunne TV SYD fortælle, at Karsten Hønge har modtaget 10.000 kr. til sin valgkamp til Folketinget fra Reddernes Landsklub.

En forening som udelukkende tæller Falck-reddere.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...