Regionen anerkender de fleste lønkrav fra tidligere BIOS-ansatte

9. januar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Region Syddanmark har nu gennemgået og behandlet anmeldelser om bagudrettede lønkrav fra BIOS-tiden. Regionen anerkender over 70 procent af kravene.

Medarbejdere, der i dag er ansat i Ambulance Syd og som har anmeldt bagudrettede lønkrav fra BIOS-tiden til Region Syddanmark, får nu svar på, hvor meget Region Syddanmark anerkender og udbetaler. Det drejer sig om 489 sager.

Koncerndirektør i Region Syddanmark, Rikke Vestergaard, siger i en pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Regionsrådet har besluttet, at anerkende alle berettigede og dokumenterede krav, og derfor er jeg også rigtig glad for, at vi nu er klar med en afgørelse. Det har været en stor opgave at gennemgå og behandle alle sagerne, for de er hver især komplekse – men nu er vi igennem dem og senest på torsdag får medarbejderne svar på, hvordan de står”.

Krav for flere end 47 millioner kroner

Region Syddanmark har modtaget bagudrettede lønkrav for cirka 66 millioner kroner – heraf anerkender regionen krav for over 47 millioner kroner, svarende til mere end 70 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud af de 47 millioner udgør krav om feriepenge og afspadsering cirka 28 millioner kroner. Da medarbejderne i dag er ansat i Ambulance Syd, videreføres krav om afspadsering og feriepenge som afspadsering og ferie til afholdelse.

Samlet set har regionen anerkendt krav for 19 millioner kroner til udbetaling. Tilgodehavender udbetales snarest.

Der er imidlertid også medarbejdere, der bliver mødt af krav om tilbagebetaling, fordi de har fået udbetalt acontobeløb, som overstiger deres krav. Tilbagebetalingen vil blive modregnet på afspadseringskontoen eller efter aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionen har ikke anerkendt udokumenterede krav.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...