Regionen: Bios når at blive køreklar

22. maj 2015 112

Ambulancefirmaet BIOS Danmark har fredag meldt ud, at selskabet vil tilbyde deres reddere endnu bedre arbejdsmiljø og vilkår. BIOS vil blandt andet dagligt følge op på tidsforbruget i de enkelte døgnvagter, således at redderne ikke bliver overbelastet, og vil om nødvendigt sikre udskiftning af mandskabet.

For at understrege, at man mener det alvorligt, har BIOS meldt ud, at man vil udbetale en særlig afregning i de tilfælde, hvor dette ikke lykkes.bios

Artiklen fortsætter under annoncen

Thyge Nielsen, der er formand for det præhospitale udvalg i Region Syddanmark,  håber, at udmeldingen vil sætte gang i rekrutteringen:

“Jeg er glad for, at BIOS har lyttet til redderne og deres ønsker, og nu hvor BIOS tilbyder bedre vilkår, tror jeg, at det vil lykkes at få lavet aftaler med de reddere, der mangler”, siger han og tilføjer:

“Det har været meget snak om, at BIOS skal have alle deres reddere på plads 1. juni. 1. juni er ikke en skarp deadline for os, men et godt tidspunkt at gøre status. Jeg havde gerne set, at rekrutteringen var kommet længere på nuværende tidspunkt. Derfor hilser jeg også velkommen, at BIOS nu har meldt en række tiltag ud, som jeg tror kan sætte skub i rekrutteringen igen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ambulancer og lejeaftaler

Leveringen af de 97 nye ambulancer og andre køretøjer til BIOS Danmark forløber efter planen. 17 ambulancer er allerede kommet til landet, og de er ved at gennemgå den sidste klargøring. I de følgende uger får BIOS leveret otte ambulancer om ugen, så alle 77 ambulancer er leveret inden for de næste to måneder.BIOS20Ambulance20Services20Danmark1

Opbygningen af de 35 BIOS-stationer er også på rette spor, selvom det tager længere tid end forventet at få kommunale godkendelser og endelige lejekontrakter på plads. BIOS har oplyst til Region Syddanmark, at de endelige lejekontrakter er skrevet under inden for de kommende 14 dage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten: WoodSculpture-ugen er begyndt

20. juni 2021 Kultur

Søndag kom der gang i WoodSculpture på havnen i Gråsten og her skal syv kunstnere arbejde på en fælles skulptur, hvor seks af dem laver hver en del, som til sidst sættes sammen, så der bliver een skulptur. Det er Kestutis Krasauskas fra Litauen har tegnet den skulptur, som han sammen med en flok billedhuggere […]

Læs mere...