Regionen: Enhedslisten vil have dokumentation i BIOS-sagen

31. august 2015 Politik

På det ekstraordinære møde i Regionsrådet fredag besluttede et flertal af regionsrådsmedlemmerne, at BIOS beholder kontrakten på ambulancekørsel, oplyser TV SYD.bios3

Men nu vil Enhedslistens regionsrådsmedlem Vibeke Syppli Enrum se dokumentation for, at det vil være alt for dyrt at droppe BIOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhedslisten føler sig nemlig ikke overbevist om at beslutningen om at lade BIOS fortsætte, er taget på et ordentligt grundlag.

Ifølge Vibeke Syppli Enrum blev der på regionsrådsmødet stort set kun givet mundtlige oplysninger, men hun kræver nu skriftlig dokumentation for, at det vil koste regionen 350 millioner kroner i erstatning til BIOS.

Samtidig vil Enhedslisten se dokumentation for, at regionen får en ekstra regning på 90 millioner kroner årligt, hvis Falck midlertidigt overtager ambulancekørslen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...