Regionen: Enhedslisten vil have dokumentation i BIOS-sagen

31. august 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På det ekstraordinære møde i Regionsrådet fredag besluttede et flertal af regionsrådsmedlemmerne, at BIOS beholder kontrakten på ambulancekørsel, oplyser TV SYD.bios3

Men nu vil Enhedslistens regionsrådsmedlem Vibeke Syppli Enrum se dokumentation for, at det vil være alt for dyrt at droppe BIOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhedslisten føler sig nemlig ikke overbevist om at beslutningen om at lade BIOS fortsætte, er taget på et ordentligt grundlag.

Ifølge Vibeke Syppli Enrum blev der på regionsrådsmødet stort set kun givet mundtlige oplysninger, men hun kræver nu skriftlig dokumentation for, at det vil koste regionen 350 millioner kroner i erstatning til BIOS.

Samtidig vil Enhedslisten se dokumentation for, at regionen får en ekstra regning på 90 millioner kroner årligt, hvis Falck midlertidigt overtager ambulancekørslen.

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...