Regionen: Enhedslisten vil have dokumentation i BIOS-sagen

31. august 2015 Politik

På det ekstraordinære møde i Regionsrådet fredag besluttede et flertal af regionsrådsmedlemmerne, at BIOS beholder kontrakten på ambulancekørsel, oplyser TV SYD.bios3

Men nu vil Enhedslistens regionsrådsmedlem Vibeke Syppli Enrum se dokumentation for, at det vil være alt for dyrt at droppe BIOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhedslisten føler sig nemlig ikke overbevist om at beslutningen om at lade BIOS fortsætte, er taget på et ordentligt grundlag.

Ifølge Vibeke Syppli Enrum blev der på regionsrådsmødet stort set kun givet mundtlige oplysninger, men hun kræver nu skriftlig dokumentation for, at det vil koste regionen 350 millioner kroner i erstatning til BIOS.

Samtidig vil Enhedslisten se dokumentation for, at regionen får en ekstra regning på 90 millioner kroner årligt, hvis Falck midlertidigt overtager ambulancekørslen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...