Regionen er klar med bonus til BIOS-reddere

26. juli 2016 Erhverv

Hvis skifteretten erklærer Bios konkurs, så vil Region Syddanmark hurtigst muligt gå i gang med at forhandle aftaler på plads med konkursboets kurator om at overtage driften. Det besluttede regionsrådet på et ekstraordinært regionsrådsmøde tirsdag.

Stephanie Lose.

Stephanie Lose.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og aftalerne vil i givet fald føre til, at de omkring 500 medarbejdere, der i dag arbejder for Bios, ansættes i Region Syddanmark, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Regionspolitikerne har besluttet, at Bios-redderne, hvis konkursen bliver en realitet, og regionen efter aftale med kurator hjemtager ambulancedriften, vil få udbetalt en ekstra månedsløn som bonus med decemberlønnen 2017, hvis de har været ansat i et år i regionens ambulancetjeneste.

“Vi vil rigtig gerne have, at medarbejderne i BIOS fortsætter deres arbejde. De har arbejdet hårdt for, at syddanskerne kan få en ambulance, når de har brug for det. Det arbejde ser vi gerne, at de fortsætter, og det håber vi, at bonussen vil bidrage til”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse fra regionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk