Regionen er klar til at begære BIOS konkurs

25. juli 2016 Erhverv

Region Syddanmark er klar til at begære Bios konkurs mandag morgen – i stedet vil regionen selv stå for ambulancedriften i Region Syddanmark, fortæller de politikere, som Fyens Stiftstidende mandag morgen har været i kontakt med.

“Bios har meddelt os, at hvis de ikke får nogle af penge os i slutningen af ugen, og det gør de ikke, for vi kan ikke lave en afdragsordning med dem, så har de ikke penge til at penge til at betale løn. Så er man nødt til at indstille driften, og hvis de ikke vil erkende det, gør vi det for dem. Så indgiver vi konkursbegæring, siger regionsrådsformand Stephanie Lose til avisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionsrådet skal på ekstraordinære møder tirsdag tage stilling til om regionen vil hjemtage ambulancedriften permanent.

Det håber regionrådsformanden, bliver en realitet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022. Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de […]

Læs mere...