Regionen er klar til at begære BIOS konkurs

25. juli 2016 Erhverv

Region Syddanmark er klar til at begære Bios konkurs mandag morgen – i stedet vil regionen selv stå for ambulancedriften i Region Syddanmark, fortæller de politikere, som Fyens Stiftstidende mandag morgen har været i kontakt med.

“Bios har meddelt os, at hvis de ikke får nogle af penge os i slutningen af ugen, og det gør de ikke, for vi kan ikke lave en afdragsordning med dem, så har de ikke penge til at penge til at betale løn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så er man nødt til at indstille driften, og hvis de ikke vil erkende det, gør vi det for dem. Så indgiver vi konkursbegæring, siger regionsrådsformand Stephanie Lose til avisen.

Regionsrådet skal på ekstraordinære møder tirsdag tage stilling til om regionen vil hjemtage ambulancedriften permanent.

Det håber regionrådsformanden, bliver en realitet..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...