Regionen har 200 millioner kroner tilgode fra Bios

30. maj 2017 Erhverv

Region Syddanmark – og dermed skatteborgerne – står for halvdelen af det samlede krav, der er indgivet mod konkursboet efter ambulanceselskabet Bios.

Kravene løber nu op i godt 400 millioner kroner, viser en ny opgørelse fra boets kuratorer, og ifølge Mogens Sehested, økonomidirektør i Region Syddanmark, er over 200 millioner af dem regionens, skriver Fyens Stiftstidende.

Det samlede krav er mere end 17 gange så stort som de aktiver, der er tilbage i konkursboet, og der vil formentlig ikke komme mere ind med mindre Konkurrencestyrelsens vurderer, at regionens tidligere ambulancetjeneste, Falck, har modarbejdet Bios’ overtagelse, og dermed åbner for, at konkursboet kan gøre krav mod Falck.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionsrådformand Stephanie Lose erkender, at der på nuværende tidspunkt ikke er meget at hente i konkursboet, men hun mener, at alle muligheder skal efterprøves i tilfælde af, at der kommer flere penge i boet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag holdes der pressemøde i Linde Haven i Sønderborg, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå […]

Læs mere...