Regionen må ikke lade patienter beholde erstatninger

25. februar 2015 REGIONALT

Det er udelukkende Patienterstatningen eller Ankenævnet for Patienterstatningen, der afgør, hvorvidt patienter kan henholdsvis få og beholde deres erstatninger.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Det fastslår Region Syddanmarks sundhedsdirektør efter de seneste dages historier om en patient, der først fik tilkendt en erstatning og derefter frataget den igen.

Region Syddanmark kan og må ikke udbetale erstatninger på eget initiativ. Det er udelukkende Patienterstatningen og Ankenævnet for Patienterstatningen, der beslutter, hvorvidt en patient skal have udbetalt erstatning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark skal følge Patienterstatningens og Ankenævnet for Patienterstatningens afgørelser.

“Vi kan og må som region ikke beslutte, hvorvidt en patient kan beholde sin erstatning eller ej. Det er udelukkende Patienterstatningen eller Ankenævnet for Patienterstatningen, der som uvildige instanser tager stilling til patientens sag”, forklarer Jens Elkjær, der er sundhedsdirektør i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...