Regionen taber i forhold til andre EU-regioner

10. september 2013 Erhverv

Region Syddanmark er blevet dårligere til at konkurrere med de andre regioner i Europa. Fra at ligge blandt de bedste som nummer 38 ud af 262 regioner i Europa, er Syddanmark nu ramlet 60 pladser ned ad listen over de mest konkurrencedygtige, viser en ny analyse fra EU-Kommissionen.


– Regionen har mistet mange arbejdspladser i industrien, og for at kunne konkurrere med resten af Europa, er det nødvendigt at fokusere på forskning og innovation, selvom regionen har haft tradition for mange industri- og servicejobs, siger Mikkel Hemmingsen, der er regionsdirektør i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og så har konkurrenceevnen også problemer på grund af lønniveauet.

– Jeg tror aldrig, vi får skabt de industrijobs igen. De er ude af landet, og vi kan ikke konkurrere med det lønniveau, vi har i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...