Regionen taber i forhold til andre EU-regioner

10. september 2013 Erhverv

Region Syddanmark er blevet dårligere til at konkurrere med de andre regioner i Europa. Fra at ligge blandt de bedste som nummer 38 ud af 262 regioner i Europa, er Syddanmark nu ramlet 60 pladser ned ad listen over de mest konkurrencedygtige, viser en ny analyse fra EU-Kommissionen.


– Regionen har mistet mange arbejdspladser i industrien, og for at kunne konkurrere med resten af Europa, er det nødvendigt at fokusere på forskning og innovation, selvom regionen har haft tradition for mange industri- og servicejobs, siger Mikkel Hemmingsen, der er regionsdirektør i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og så har konkurrenceevnen også problemer på grund af lønniveauet.

– Jeg tror aldrig, vi får skabt de industrijobs igen. De er ude af landet, og vi kan ikke konkurrere med det lønniveau, vi har i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...