Regionen vil ud af BIOS-kontrakten

28. august 2015 Erhverv

Der skal ske mirakler, hvis det hollandske ambulanceselskab BIOS får lov til at køre ambulancer i Syddanmark.

Fyens Stiftstidende erfarer, at Region Syddanmark nu vil ud af den 10-årige kontrakt med Bios, som på papiret overtager ambulancekørslen om fire dage.bios1

Artiklen fortsætter under annoncen

At regionen totalt har mistet tilliden til BIOS  skyldes, at det i løbet af torsdagen er kommet frem, at BIOS kort før driftsstart er langt fra, at kunne fylde vagtplanen med reddere for september måned. Ifølge avisens oplysninger mangler Bios at besætte over hver femte vagt.

Den situation står i skærende kontrast til meldingen fra begyndelsen af august, hvor BIOS og Region Syddanmark offentligt udtalte, at vagtplanerne var helt på plads.

Nu viser det sig, at den vagtplan, som BIOS dengang præsenterede for regionen i nogen grad var fyldt op med reddere, som BIOS ikke var sikre på, kunne tage vagterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ledelsen er tavs

Torsdag aften opsøgte Fyens Stiftstidende Bios på selskabets danske adresse i Odense, hvor den samlede ledelse holdt møde. Men den administrerende direktør for det hollandske moderselskab Bios Groep, Add Romijn havde ingen kommentarer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...