Regionen viser ikke længere iværksættere vejen til penge

16. januar 2019 Erhverv

Fra årsskiftet blev Vækstforum i Region Syddanmark nedlagt og de opgaver, der lå dér, er nu hos Erhvervsfondsstyrelsen, som er placeret i Silkeborg.

“Vækstfonden delte penge ud. En lille del af dem kom fra regionen og langt de fleste fra EUs strukturfond – og inden der blev givet penge, blev det godkendt af Erhvervsstyrelsen”, siger Michael Hamann, direktør i Sønderborg Vækstråd og Sønderborg Iværksætter Service.

Færre fonde i spil

Der er færre fonde, som iværksættere kan søge penge fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Virksomheder kan søge hos Innovationsfonden og så er der Vækstfonden, der bevilger lån og foretager investeringer”, siger Michael Hamann til SønderborgNYT.

De regionale Væksthuse er formelt lukket og blev i stedet til syv erhvervshuse.

“Der er lokalpolitikere i deres bestyrelser og det er kommunerne, der finanserer dem”, siger Michael Hamann og fortæller videre, at Sønderborg skal bruge erhvervshuset i Vojens.

“Lige nu bruger vi tid på at finde en måde at arbejde sammen på”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...