Regionsdirektøren: Carl Holst-undersøgelse blev for dyr

14. marts 2016 REGIONALT

Nu erkender Syddanmarks regionsdirektør Jane Kraglund, at den omstridte advokatundersøgelse af forholdene under daværende regionsrådsformand Carl Holst  endte med at koste alt for mange skattekroner.

dk/wp-content/uploads/2014/05/image-1.jpg” alt=”26 sider om Carl Holsts måske ulovlige brug af mnedarbejdere har kostet 1,3 millioner kroner.” width=”150″ height=”225″ /> 26 sider om Carl Holsts måske ulovlige brug af mnedarbejdere har kostet 1,3 millioner kroner.

Det var advokatfirmaet Kromann Reumert, som stod for undersøgelsen, og det samlede salær lød på over 1,3 millioner kroner for knap to måneders arbejde og en rapport på 26 sider. Altså 50.000 kroner pr. side.

“Det var ikke meningen, at undersøgelsen skulle ende med at blive så dyr. Men jeg kan ikke se, at vi kunne have gjort det anderledes”, siger Jane Kraglund til Fyens Stiftstidende.

Udtalelsen kommer samtidig med, at Carl Holsts advokat Karoly Németh offentligt truer med at klage til Advokatnævnet og Ombudsmanden over Kromann Reumert og Region Syddanmarks behandling af hans klient.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk