Regionsrådet har ikke helt opgivet erstatningssag mod Carl Holst

22. maj 2017 Politik

Der bliver måske alligevel rejst en erstatningssag mod forhenværende regionsrådsformand Carl Holst.

Det skriver Tv 2 Fyn.

Det var ellers ventet, at medlemmerne af Regionsrådet i Region Syddanmark mandag ville sætte et endeligt punktum i sagen mod deres forhenværende politiske chef, men sagen tog en overraskende drejning på mandagens regionsrådsmøde.

Tidligere på måneden besluttede et flertal i forretningsudvalget i Region Syddanmark at droppe en eventuel erstatningssag mod Carl Holst for misbrug af skattekroner i forbindelse med, at en ansat i regionen også hjalp Venstre-manden med Folketings-valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men på regionsrådsmødet mandag blev beslutningen alligevel udsat.

Et nyt flertal vil nu have forretningsudvalget til at sørge for, at flere juridiske aspekter bliver undersøgt, inden den endelige afgørelse tages.

Ifølge TV 2 FYNs oplysninger består flertallet af Konservative, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, SF og Alternativet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...