Regionsrådet kendte ikke til formandens personlige assistent

16. september 2015 Politik

Forsvarsminister Carl Holsts  spindoktor, Christian Ingemann, fungerede under sin ansættelse i Region Syddanmark op til valget som ministerens personlige assistent.

Det viser spindoktorens tidligere visitkort, skriver fyens.dk.region1

“Personlig assistent for regionsrådsformand” står der på visitkortet under Ingemanns anden titel som “kommunikationsmedarbejder” i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Visitkortet øger flere medier og regionsrådsmedlemmers mistanke om, at Ingemann hjalp Carl Holst med valgkampen. Inden valget var Holst regionsrådsformand i Region Syddanmark – og også folketingskandidat.

“Det er løgn. Står der virkeligt, at han er personlig assistent for Carl Holst. Det er jo helt vildt”, siger Ida Damborg og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg må sige, at jeg er målløs. Ingen i Regionsrådet har vidst, at Carl Holst ud over en personlig sekretær også har haft en personlig assistent. Jeg er dybt chokeret”, siger hun til fyens.dk.

Carl Holst afviser gang på gang, at Ingemann blev ansat for at promovere ham op til valget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...