Regionsrådet: Marianne Mørk Mathiesen fra Liberal Alliance bliver løsgænger

15. januar 2018 Politik

Marianne Mørk Mathiesen, medlem af regionsrådet i Region Syddanmark, har mandag meldt sig ud af Liberal Alliance.

“Jeg har i dag meldt mig ud af Liberal Alliance. Jeg mener ikke partiet vil få eller har fået øget indflydelse ved at være i regeringen. Partiet har derimod mistet sin troværdighed. Politisk indflydelse, opnåes gennem antallet af stemmer. At sælge sin troværdighed for ministertaburetter skaber ikke stemmer”, skriver Marianne Mørk Mathiesen i en pressemeddelse om sin udmeldelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marianne Mørk Mathiesen meldte sig ind i Liberal Alliance for fem år siden, fda hun som praktiserende læge var tiltagende frustreret over øget bureaukrati, misbrug af skattepenge og overvelfærd, skriver hun i pressemeddelelsen om sin udmelelse.

“Udenrigspolitik har aldrig været en del af LA’s mærkesager, og det var derfor en ejendommelig disponering at beklæde netop denne ministerpost. Grundet den sidste tids ageren, har jeg mistet tiltroen til partiledelsen.
Jeg deltog i fredags i møderne i Nyborg, men ledelsens redegørelse formåede desværre ikke genetablere min loyalitet. Udmeldingen af partiet har ikke været en nem beslutning. Specielt vil jeg savne det gode kammeratskab i Esbjergs bestyrelse”, siger Marianne Mørk Mathiesen.

Hun fortsætter som løsgænger i regionsrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk