Regionsrådet sender sparekatalog i høring

26. januar 2016 Politik

Regionsrådet i Region Syddanmark har nu sendt et katalog med forslag til besparelser på sundhedsområdet i offentlig høring. Høringsperioden strækker sig indtil 29. februar. Derefter vil høringssvarene indgå i den videre politiske behandling, der skal ende med besparelser for 187 millioner kroner. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/04/penge.png” alt=”penge” width=”240″ height=”196″ />

25. april træffer regionsrådet den endelige beslutning om besparelserne.

Syddanske borgere, kommuner og organisationer, der har kommentarer til de spareforslag, som Region Syddanmark for nylig offentliggjorde, får nu mulighed for at give deres mening til kende. Regionsrådet besluttede på regionsrådsmødet 25. januar at sende både sparekataloget med besparelser på det somatiske område og omstillingskataloget med omstillinger på psykiatri-området i offentlig høring, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Regionsrådsformand i Region Syddanmark, Stephanie Lose, siger:

“Vi sender vores forslag til besparelser i høring, fordi vi gerne vil høre de argumenter, der taler for og imod de enkelte forslag. Vi kan desværre ikke undgå at skulle spare, men vi kan sørge for at have alle relevante overvejelser med, når vi træffer den endelige beslutning om, hvor der skal spares”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk