Regionsrådet: SF tordner videre imod BIOS

9. september 2015 Politik

Ambulanceselskabet BIOS har svært ved at få vagtplanerne til at hænge sammen. Derfor var regionsrådet i Region Syddanmark tirsdag aften – igen – samlet til et orienterende møde om ambulancesituationen.

Stephanie Lose følger BIOS tæt.

Stephanie Lose følger BIOS tæt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionsrådsformand Stephanie Lose sagde på mødet, at hun er tilfreds med ambulanceselskabets responstider.

“Men budskabet er også, at der er noget kaotisk planlægning bagved. Men vi er hele tiden tæt på BIOS for at sikre, at det bliver håndteret,” siger Stephanie Lose til DR.

Hendes politiske modstander i regionsrådet SF’eren Ida Damborg er knap så diplomatisk. Hun er klar til at rive kontrakten med BIOS i stykker.

“Jeg mener, vi må henvise til de utallige kontraktbrud, som BIOS har lavet allerede, usandhed på usandhed og manglende beredskab. Så jeg mener, vi må ophæve kontrakten”, siger Ida Damborg til DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge formanden for Det Præhospitale Udvalg i Region Syddanmark, Thyge Nielsen, er der dog ingen grund til at finde en ny operatør.

“Ida Damborg står ret alene med den holdning. Nu har regionsrådet to gange vedtaget, at BIOS er vores ambulanceoperatør. Det bør vi bakke op om og hjælpe BIOS i den lidt kaotiske opstart, der har været. I stedet for konstant at skabe tvivl og mistillid”, siger Thyge Nielsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...