Regionsrådet: Tage Petersen er valgt som udvalgsformand

28. august 2015 Politik

Den 59-årige venstremand Tage Petersen fra Augustenborg er udpeget som ny formand for Sundhedssamordningsudvalget i Region Syddanmark, som han har været menigt medlem af i halvandet år.

Tage Petersen er ny formand for regionens  meget mundrette Sundhedssamordningsudvalg.

Tage Petersen er ny formand for regionens meget mundrette Sundhedssamordningsudvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang som formand, og det er et område, jeg interesserer mig meget for. Mit fokus ligger på det helt nære sundhedsområde. Samarbejdet med kommunerne, sundhedstilbuddene i yderområderne og lægedækningen der”, siger Tage Petersen, der ved siden af sit landbrug også er aktiv i kommunalpolitik i Sønderborg.

Udnævnelsen sker efter Venstres gruppe har ønsket en række andre udskiftninger i udvalg og hverv som følge af, at Stephanie Lose er blevet regionsrådsformand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...