Regionsrådet: Tage Petersen udpeget som formand for uddannelse og arbejdskraft

22. januar 2018 Politik

På mandagens regionsrådsmøde er Venstres Tage Petersen, der også er byrådsmedlem i Sønderborg, blevet udpeget til formand for Udvalget for Uddannelse og arbejdskraft.

Derudover bliver han medlem af Det præhospitale udvalg, som har ansvaret for akutberedskabet og herunder ambulancedriften.

Hertil kommer et par “løse poster” – bl.a. som medlem af repræsentantskabet for Syddansk Universitet og bestyrelsesmedlem i et sygehusvaskeri.

“Jeg glæder mig til de nye udfordringer med nogle andre udvalgsområder end jeg havde i sidste periode”, siger Tage Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser også frem til stadigvæk at være en af Sønderborg-områdets to repræsentanter i regionsrådet, og jeg vil have fokus på lokale problemstillinger inden for sundhedsvæsenet og selvfølgelig være med til at holde Als-Fyn-forbindelsen på den politiske dagsorden”, siger han videre.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...