Regionsrådsformanden: BIOS lever ikke op til kontrakten

9. januar 2016 Erhverv

Der er gået fire måneder siden Bios og Responce overtog ambulancedriften i Region Syddanmark. Det betyder også, at de to ambulanceselskaber fra 1. januar går over til at skulle levere de beredskaber, de er forpligtede til ifølge kontrakten med Region Syddanmark.bios3

Artiklen fortsætter under annoncen

Bios er dog ikke så langt, at de fuldt ud kan leve op til kontrakten med Region Syddanmark. Bios har meddelt regionen, at de indtil videre vil fortsætte med at konvertere tre ambulanceberedskaber til sygetransporter, og ambulanceselskabet har pt. 493 reddere ansat. Tidligere har det været fremme, at idealbemandingen er på 550 reddere.

Det betyder også, at regionen nu er i kontakt med Kammeradvokaten om, at Bios skal betale bod for ikke at leve op til kontrakten.

“Der er ingen tvivl om, at når man både har nogle udfald fra nogle beredskaber i perioder, og når man leverer noget andet, end det der er bestilt, så vil der være en bod. Og den må Bios tage som en virksomhed, der nu er gået ind i en kontrakt”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dog endnu ikke noget overblik over, hvor stor en bod Bios skal betale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...