Regionsrådsvalg: Venstre satser på Stephanie Loose som spidskandidat

22. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mandag aften har Venstre i Region Syddanmark valgt sin spidskandidat og bud på regionsrådsformand i næste valgperiode. Valget faldt på nuværende regionsrådsformand Stephanie Lose, som blev valgt uden modkandidater og modtog stort bifald af de 130 fremmødte Venstre-medlemmer på opstillingsmødet i Kolding.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at stå i spidsen for Venstres hold af kandidater i valgkampen. Målet er naturligvis at sikre et borgerligt flertal i regionsrådet og få lov til at fortsætte arbejdet som regionsrådsformand. Det ligger mig meget på sinde at få lov til at fortsætte med at udvikle det syddanske sundhedsvæsen og være ambitiøs på patienterne vegne, samt at fortsætte arbejdet for vækst og udvikling i hele regionen”, siger Stephanie Lose efter valget i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...