Regionsrådsvalg: Venstre satser på Stephanie Loose som spidskandidat

22. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mandag aften har Venstre i Region Syddanmark valgt sin spidskandidat og bud på regionsrådsformand i næste valgperiode. Valget faldt på nuværende regionsrådsformand Stephanie Lose, som blev valgt uden modkandidater og modtog stort bifald af de 130 fremmødte Venstre-medlemmer på opstillingsmødet i Kolding.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig utrolig meget til at stå i spidsen for Venstres hold af kandidater i valgkampen. Målet er naturligvis at sikre et borgerligt flertal i regionsrådet og få lov til at fortsætte arbejdet som regionsrådsformand. Det ligger mig meget på sinde at få lov til at fortsætte med at udvikle det syddanske sundhedsvæsen og være ambitiøs på patienterne vegne, samt at fortsætte arbejdet for vækst og udvikling i hele regionen”, siger Stephanie Lose efter valget i en pressemeddelelse.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Kommunen ser tilsynets rapport fra Guderup Plejecenter som en frifindelse

15. april 2021 Nordborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF; skriver: Så kom ‘frifindelsesrapporten’ fra det ekstraordinære tilsyn af forholdene på Guderup Plejecenter. I hvert fald ifølge den ansvarlige direktørs udtalelser til diverse medier. Et kig i rapporten fortæller dog en anden historie. Men spørgsmålet jeg har lyst til at stille er: Hvor er politikerne i denne sag? I stedet […]

Læs mere...