Regnfuld American Day

15. juni 2019 Erhverv

Axel Nielsen fra Sønderborg Handel overvejer at tage vejrguderne med i sin aftensbøn efter regnen skyllede Sønderborg Handels American Day væk.

På Rønhavetelt var der et telt, som var fyldt med mennesker, der sad og nød god, gammel rock fra scenen – et arrangement, der lykkedes og var uafhængigt af vejret..

Udenfor holdt der enkelte af de flotte amerikanerbiler og et ekstra krydderi var, at X Factor også var på Rønhaveplads, hvor håbefulde sangere kunne komme indenfor og prøve at synge sig til en plads på det kommende hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der skulle have været motorcykler, men klubben ringede og sagde, at der ikke var nogle af medlemmerne, der havde lyst til at køre i regnvejret”, siger Axel Nielsen.

Perlegade var pyntet med amerikanske flag og ved Det Sønderjyske Køkken dansede linedansere fra Augustenborg regndans.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...