Rejsegilde for ’Sergenten’ som skal i brug til IEA konferencen og Tour de France

11. november 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Sønderborgs nye konference-, event- og koncertcenter, ’Sergenten’, har taget endnu et stort skridt fremad og det fejres i dag, torsdag,  kl. 14.30 med et rejsegilde, hvor håndværkere, rådgivere og hotel-repræsentanter er inviteret til at deltage. Arrangementet holdes i de fremtidige rammer på kaserne-grunden.

Det tidligere værksted på Sønderborg Kaserne undergår for tiden en stor renovering, hvor kun de oprindelige ydermure og tagspær beholdes. Indenfor de oprindelige rammer skabes et helt nyt byggeri, der kommer til at huse et moderne koncert- og eventsted i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er er der lagt nyt tag på bygningen, og indvendigt har man forberedt gulve og mure til at kunne bygges op til nye standarder – men med respekt for det originale udtryk og placeringen på det gamle kaserne område.

Arbejdet på ’Sergenten’ udføres i fagentreprise ledet af Zeni Arkitekterne a/s fra Aabenraa, som også står bag arkitektprojektet. Bitten & Mads Clausens Fond er bygherre, og vil med etableringen af ’Sergenten’ skabe en udvidelse af de fysiske rammer for Steigenberger Alsik Hotel og Spa. ’Sergenten’ vil gøre det muligt at afholde flere og større events, konferencer og koncert-arrangementer end hotellet kan rumme i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byggeriet følger en stram tidsplan, fordi ’Sergenten’ efter planen allerede skal i brug til juni 2022 i forbindelse med den internationale IEA konference og efterfølgende kommer også Tour de France til Sønderborg og her er det også planen, at ’Sergenten’ skal i brug.

’Sergenten’ kommer til at byde på flotte rummelige rammer og moderne faciliteter. En stor sal i stueplan kan bruges til lidt af hvert: Messer, koncerter, firmafester og konferencer. Der er mange muligheder for indretning, og dermed fleksibilitet til at skalere rammerne afhængig af antal deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den store hal, vil ’Sergenten’ indeholde et eksklusivt loungeområde på 1. sal med mange anvendelsesmuligheder.

Med topmoderne køkkenfaciliteter kan gæsterne forkæles med både mad og drikke.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Reddet ud fra brændende lejlighed

7. december 2021 112

Tirsdag – kort før middag – blev der ringet 112 fra Nørager, hvor der var brand i en 1. sals lejlighed. “Vi var hurtigt fremme på stedet og fik reddet de personer, som var  i lejligheden, ud”, siger indsalsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. “Branden fik vi hurtigt slukket og så mangler vi bare at ventilere […]

Læs mere...