Rejsegilde hos Damm

13. november 2019 Erhverv

Forleden blev DAMMs firmaflag, som pryder hovedindgangen på Møllegade 68 i Sønderborg, erstattet af to stolte dannebrogsflag. Virksomheden holdt nemlig rejsegilde for den nye tilbygning, som blev påbegyndt i slutningen af juli i år.

Begivenheden blev traditionen tro fejret med grillpølser og øl og vand med deltagelse af såvel medarbejdere som nuværende og tidligere bestyrelsesmedlemmer, skriver DAMM i en pressemeddelelse.

Koncerndirektør Jens Thostrup og bestyrelsesformand Hans Christian Jensen udtrykte begge glæde over, at byggeriet skrider frem som planlagt – da DAMM er i vækst, så pladsen i de nuværende bygninger er ved at være trang grundet de mange nyansættelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbygningen forventes at stå færdig i slutningen af første kvartal 2020.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...