Rejsegildet på Alsik var en fejring af håndværkerne

12. April Erhverv

Det er trist, Peter Mads Clausen ikke kunne være med til rejsegildet.

Sådan indledte Per Have fra Bitten og Mads Clausen Fonden sin tale ved rejsegildet på Hotel Alsik torsdag eftermiddag.

“Jeg taler på vegne af Peter Mads Clausen, der også glæder sig over den 70 meter høje bygning med 19 etager”, sagde Per Have.

“Det er med stor tilfredshed, vi kan se. at alt stemmer overens med tegningerne og så er det et imponerende og udtryksfuldt bygningsværk”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til flere

“Jeg vil gerne sige tak til PFA, der gik med i investeringen og så vil jeg sige tak til naboerne ved hotellet. I har holdt en del larm ud”, sagde Per Have.

“Og så vil jeg sige tak til håndværkerne og hver af dem får to billetter til landets mest moderne biograf, som jo ligger her i Sønderborg. I kan hente billetterne umiddelbart efter rejsegildet”.

Hjem og tjekke tilladelsen

“Jeg kan ikke huske, om det var 18 eller 19 etager, der blev givet tilladelse til at bygge. Men det tager jeg hjem og tjekker”, sagde Erik Lauritzen i en lidt humoristisk indledning på sin tale.

“Jeg vil komme med en stor tak til Peter Mads Clausen, der igen er med til at give rigtigt meget til Sønderborg”, sagdede bormesteren.

Rejsegildet var en hyldest til de 248 håndværkere og ikke en begivenhed for hele Sønderborg.

“Men der åbnes for, at byens borgere kan komme indenfor en gang i sensommeren”, lyder det fra Bitten og Mads Clausen Fonden.

SønderborgNYT sendte live fra rejsegildet – se optagelserne HER PÅ LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...