Rema 1000 i Dybbøl fik overrakt Sønderborg i Arbejde-prisen

Rema 1000-personaler modtager en lykønskning af Jørgen Mads Clausen. Foto: Ole Kæhler
Rema 1000-personaler modtager en lykønskning af Jørgen Mads Clausen. Foto: Ole Kæhler
26. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Blandt fire nominerede virksomheder, så blev det Rema 1000 i Dybbøl, der fredag eftermiddag fik overrakt Sønderborg i Arbejde-prisen ved at arrangement på EUC Syd. Det var tidligere Danfoss-direktør Jørgen Mads Clausen, der – sammen med Jan Prokopek Jensen, som er formand for arbejdsmarkedsudvalget – overrakte prisen.

“Det er vi virkeligt glade for og stolte af. Og i det daglige gør vi rigtigt meget for at hjælpe mennesker med udfordringer ind på arbejdsmarkedet”, sagde købmand Michael Brandgaard til SønderborgNYT efter han havde fået den flotte pris. De andre nominerede er Bauhaus Sønderborg, Agramkow Fluid System og Føtex i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele 113 virksomheder var med til arrangementet og de alle fik Sønderborg i Arbejde-mærket, så de kan skilte med, at der er rummelighed og social bevidsthed deres virksomhed.

“Det er anden gang, vi deler mærket ud og i år er der større opbakning end sidste år. Jeg vil gerne sige tak til alle Jer, fordi I tager et socialt ansvar”, sagde Jan Prokopek Jensen og tilføjede, der måske skal kigges efter et større lokale til næste år.

“Vi er stolte af Jeres indsats, fordi I hjælper med at skabe et helt samfund og I har nogle virksomheder, hvor medarbejderne er glade for, at der tages hensyn til dem, som ikke er så hurtige”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden prisoverrækkelse fik Jørgen Mads Clausen ordet og han fortalte, at vi skal i gang med at få skabt en landbaseret fiskeopdræt, fordi det vil være den ubetingede mest klimarigtige måde at producere en fødevare på.

Du kan SE BILLEDER HER.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...