Rema 1000 køber Møblér med Hebrus bygning i Gråsten

5. marts 2020 Erhverv

I flere måneder har det kendte møbelhus Møblér med Hebru i Ulsnæs Centret ved Gråsten været genstand for massive rygtedannelser. Ville møbelhuset flytte ud af Gråsten, ville Aldi eller Coop købe ejendommen, eller ville Rema 1000 flytte ind. Spørgsmålene har været mange, men først nu er indehaveren Stefan Kristensen i stand til at løfte sløret.

Stefan Kristensen sælger for et uoplyst beløb den 3000 kvadratmeter store ejendom til Rema 1000 kæden, og møbelhuset fortsætter som lejer. Aftalen er underskrevet i dag, torsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planen er, at Rema 1000 fjerner ca. 1000 kvadratmeter af den nuværende bygning ud mod Egernsund Brovej og Sildekulevej og bygger en ny dagligvareforretning. Møbelhuset lejer cirka 2000 kvadratmeter af den resterede bygning, og flytter sit 500 kvadratmeter store lager ind i den bygning, der tidligere har huset KFN. Derved reduceres møbelhusets udstillingsareal med blot 500 kvadratmeter. Samtidig opføres en ca.500 kvadratmeter ekstra bygning på arealet. Her er det meningen, at en detailforretning kan leje sig ind, og derved være med til at forstærke Ulsnæs Centret som lokalområdets indkøbsmekka.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for den løsning, vi har fundet frem til”, siger Stefan Kristensen i en pressemeddelelse.

“Det har været et langstrakt forløb, men først nu, at alt er faldet på plads og kan offentliggøres. Vi har fået en 10-årig lejekontrakt med mulighed for forlængelse, så vi er tilfredse, og ser frem til at få Rema 1000 som nabo. Vi er glade for at drive et møbelhus i Gråsten, hvor vi møder en stor opbakning fra hele lokalområdet”.

Undervejs i forløbet har blandt andre SuperBrugsen fået mulighed for at købe ejendommen, men sagde nej tak. Kontakten til Rema1000 blev skabt i 2018, men først i dag er købsaftale og lejekontrakt underskrevet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...