Der er fundet bakterier i flere remoulader fra Graasten Salater og derfor tilbagekalder Fødevarestyrelsen et stort parti.
Allerede onsdag meddelte Styrelsen, at Graasten Remoulade Light blev trukket tilbage fra hylderne, fordi der var risiko for vækst af mælkesyrebakterier i produktet – i dag har det spredt sig til mange flere.
I alt er der nu risiko for bakterier i 14 forskellige remoulader, som nu bliver trukket tilbage, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.
Bakterierne danner gas i tuberne, så produkterne bliver uegnet til at spises. Derfor skal de i skraldespanden eller retur til butikken, hvor de er købt.
Den gas kan potentielt være i følgende produkter:
Catering pølseremoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Catering Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato:29.08.2017 – 19.10.2017
Gestus Remoulade
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Graasten Original Remoulade
800 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Graasten Original Remoulade *
375 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Graasten Remoulade Light
375 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Graasten Remoulade Light
150 gram Tube
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Høka Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
JK Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Kokkens Remoulade
900 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Neutral Remoulade
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Rema1000 Remoulade
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017
Rema1000 Remoulade light
400 gram
Pakkedato: 01.05.2017 – 21.06.2017
Holdbarhedsdato: 29.08.2017 – 19.10.2017