Renovationsvogn tabte glasskår på villavejene

15. oktober 2020 Samfund
Foto: Sønderborg Forsyning
Foto: Sønderborg Forsyning

Flere beboere i Hørup og Høruphav fandt tirsdag glasskår på villavejen efter Sønderborg Forsyning havde været rundt og tømme affaldsbeholderne.

”Vi samlede en fin samling af små glasskår, så de mange hunde ikke fik dem i poterne, når de blev luftet”, fortæller en beboer i Høruphav, der samlede glasskår ind sammen med barnebarnet.

Sønderborg Forsyning bekræfter, at der har været tabt glasskår fra en renovationsbil:

”Det er korrekt, at der har været tabt nogle glasskår på vejene i Hørup og derfor sendte vi en bil afsted for at rydde eventuelle glasskår op”, siger Janni Hvenegaard Jepsen, kunde- og kommunikationschef ved Sønderborg Forsyning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er renovationsfirmaet Urbaser, der har opgaven med at tømme affaldsbeholderne på vegne af Sønderborg Forsyning.

”Bilen, som kørte i Hørup, er til serviceeftersyn og er ved at blive kigget igennem for fejl og der er tvivl om glasskårene er blevet tabt ved tømningen eller under kørslen. Det forventer vi bliver klarlagt ved et serviceeftersyn onsdag”, oplyser Janni Hvenegaard Jepsen til SønderborgNYT.

Hun beder kunderne kontakte Sønderborg Forsyning på telefon 8843 5300, hvis de ser glasskår, som kan være tabt fra en renovationsbil.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...